Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Spaartweg 3 in Kapelle 4421 NC

Spaartweg 3

4421 NC Kapelle
€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

OPEN HUIS op ZATERDAG 14 APRIL TUSSEN 10:00 en 12:00 uur

Zoekt u rust en ruimte? In het buitengebied aan de rand van Kapelle mogen we deze unieke plek met woning en schuur aanbieden op een perceel van ca. 1.250 m2.
Heeft u interesse in en bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Graag geef ik u een toelichting en uitgebreide rondleiding.
Met vriendelijke groet,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 96 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS op ZATERDAG 14 APRIL TUSSEN 10:00 en 12:00 uur

Zoekt u rust en ruimte? In het buitengebied aan de rand van Kapelle mogen we deze unieke plek met woning en schuur aanbieden op een perceel van ca. 1.250 m2.
Heeft u interesse in en bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Graag geef ik u een toelichting en uitgebreide rondleiding.
Met vriendelijke groet,
Annet Nijssen Makelaar & Taxateur

Woning en schuur
Woning en schuur verkeren in opknapstaat.
Begane grond woning:
Gang en toegang tot de kamer ensuite met tuinkamer/serre. Er is een eenvoudige douche annex w.c. De dichte keuken heeft beperkte voorzieningen en trapopgang naar 1e verdieping.
Woning heeft 2 olie gestookte kachels en warm water via huur boiler.

Eerste verdieping woning:
Ruime overloop en 2 slaapkamers beide met dakkapel.

De breedte van het perceel is ca. 27 meter en de langste zijde is ca. 55 meter diep.
Omdat hier uitsluitend bestemmingsverkeer komt is het een oase van rust en uitzicht op de landerijen.
Is gelegen aan de rand van Kapelle aan een zijweggetje van de Postweg. Bij het uitrijden van de Spaartweg naar de Postweg, gelieve op te letten voor het fietsverkeer op het naast gelegen fietspad.

Opties
De complete achtergelegen kavel kan worden bijgekocht ca. 7.500 m2.


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. Annet Nijssen Makelaar & Taxateur neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 96 m² Perceeloppervlakte 1250 m² Overige inpandige ruimte 77 m² Inhoud 323 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater Elektrische boiler huur Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Kapelle Sectie P Perceelnummer 480 Oppervlakte 695 m² Eigendomssituatie Vruchtgebruik Kadastrale gegevens Gemeente Kapelle Sectie P Perceelnummer 481 Oppervlakte 555 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.