Mijn favorieten

Uw huis taxeren

Heeft U een NWWI taxatierapport nodig voor de financiering van uw woning ?
Betrouwbare taxatie door een NVM-makelaar/taxateur.


Er zijn verschillende redenen om een taxatie te laten maken. Voor de bank bijvoorbeeld, als je een hypotheek wilt afsluiten. Een taxatie kan ook nodig zijn om de zaken goed te regelen bij een echtscheiding of bij een erfenis. Het is dan belangrijk dat er een goed rapport wordt opgesteld door een professional. 

Ik kan een deskundige beoordeling geven en indien gewenst snel met resultaat komen. Bovendien ben ik aangesloten bij de NVM, stichting VastgoedCert, NRVT en het NWWI, waardoor de taxaties bij alle financiële instanties wordt geaccepteerd.

Een NWWI-taxatie is een taxatie die door het Nederlands Woning Waarde Instituut wordt gevalideerd. Zij zien erop toe dat de taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en zo objectief mogelijke woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Of het nu gaat om een taxatie voor een woningverkoop, woningaankoop of hypotheekwijziging: als erkend NWWI taxateur ben ik u graag van dienst. U kunt ook uw taxatie direct online aanvragen door op het onderstaande NWWI logo te klikken en het formulier online in te vullen. Ik ga dan direct voor u aan de slag
Maak een afspraak !
Kapelle, Wemeldinge, Biezelinge, Goes, Noord Beveland, Zuid Beveland, ’s Gravenpolder, Kattendijke, Wilhelminadorp, ’s-Heer Arendskerke, ’s-Heer Abtskerke, Krabbendijke, Kortgene, Kruiningen, Wilhelminadorp, Yerseke, Colijnsplaat,