Mijn favorieten

Over ons

Wie is?
Het eigen ondernemerschap is een bewuste keuze omdat ik vind dat het tijd is voor een nieuwe stijl, gericht op de koper als klant.

Ik ben volledig gecertificeerd als Register Makelaar en Taxateur (RM - RT) en aangesloten bij de grootste branchevereniging, de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g en Vastgoeddeskundigen NVM en ben ik officieel beëdigd.
Ik sta als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur ingeschreven bij VastgoedCert onder nummer V915846777,  bij NRVT RT822817188 en in het NWWI register.

Zoekt u een andere woning, wilt u uw woning verkopen, laten taxeren of heeft u gewoon een vraag?
Schroom niet om me te bellen of te mailen, ik help u graag.

Wat kunt u verwachten?
Een frisse kijk, vertrouwd en betrokken
Annet Nijssen Makelaardij en Taxateur is een jong bedrijf, maar er gaat een rijke werkervaring in andere sectoren aan vooraf. Belangrijk is de snelle en directe communicatie en daarmee samenhangend de reactiviteit en slagvaardigheid. Waarbij een informele en betrokken samenwerking mijn manier van werken is.

Geen 9 tot 5 mentaliteit 
Reactiviteit en slagvaardigheid gaan gepaard met service en bereikbaarheid ook buiten kantooruren. Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijk proces en een proces wat niet altijd van 9 tot 5 uur kan plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke onderhandeling, een bezichtiging of een brandende vraag. 

Creatief
Er is ook meer nodig dan een paar foto's om te zorgen dat uw woning juist opvalt in het gehele aanbod en potentiële kopers aantrekt. Ik denk graag met u mee op creatieve wijze met u als verkoper, maar ook met de potentiële kopers. En vertel u met alle plezier hoe we dit gezamenlijk kunnen aanpakken.